Lokale ondernemers

Plus meerkerk

PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.

Ambachtelijke Slagerij Meerkerk

De Ambachtelijke Slagerij Meerkerk is in het hartje van het centrum gevestigd. U heeft de keuze uit een ruim assortiment vers vlees van uitzonderlijke hoge kwaliteit of u kunt kiezen uit een van de vele ambachtelijk bereide vleeswaren.

Irene’s Ambachtelijke Bakkerswinkel

Het ene brood is het andere niet. De kwaliteit van het brood wordt bepaald door de ingrediënten die worden gebruikt en door het vakmanschap en de zorg waarmee het wordt bereid.

D.I.O. Drog./Parf. Meerkerk, Meerkerk

D.I.O. is een echte buurtdrogisterij. We staan voor persoonlijk en dichtbij. We vinden het belangrijk om jou als klant goed te kunnen helpen. Wij kennen en waarderen onze klanten. Daarom zijn de eigenaar en het personeel professioneel opgeleid en gecertificeerd. Op die manier zijn wij altijd in staat om jou een goed en deskundig advies te geven!

VAN DER LEEDEN Fietsen, Scooters en Quads

Van der Leeden kan u vele mogelijkheden bieden. Naast een showroom voor onze nieuwe producten hebben we ook een werkplaats voor het nodige onderhoud en reparaties. Daarnaast zijn wij ook een geregistreerd RDW bedrijf.

Bloemisterij ’t Onderhuis

Onderhuis,  zo  genoemd omdat het onder het woonhuis aan de Gorinchemsestraat 74 te MEERKERK is gevestigd, Opende op 1 Juli 1993 zijn deuren door overname van Depot een Tuinzaden en Potgrond en gingen er ook Planten en Bloemen bij verkopen.

Pizzeria Meerkerk

Online Italiaanse pizza, turkse pizza of doner kebab bestellen in Meerkerk. Voor zowel thuisbezorgd laten bezorgen als afhalen.

Plieger Sport

Specialist in Racefietsen en ATB, maar ook voor Cyclocross en Baanwielrennen bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen is Plieger Sport uitgegroeid tot een ware specialist met een grote deskundigheid.

Cafetaria De Halte

Cafetaria De Halte is al 40 jaar een begrip in Meerkerk en omgeving. In September 2006 namen Alide en John van Toor de cafetaria over. Na enkele grondige verbouwingen, uitbreidingen en verbeteringen is er een Cafetaria ontstaan waar alles gegeten kan worden.

STB Computerservice

STB computer service heeft al 15 jaar specialistische ervaring en houdt zich bezig met netwerk- en systeembeheer bij het MKB, in het onderwijs, andere jeugdorganisaties en bij particulieren.

Kapsalon HaarIdee

Bij Kapsalon HaarIdee staat u als individu voorop. Wij zijn erop gericht om samen met u tot een perfect eindresultaat te komen. Of het nu gaat om MOOI, STOER OF TRENDY bij Kapsalon HaarIdee luisteren wij graag naar uw persoonlijke wens.

Bar- Eetcafé de Gouden Leeuw

Iedereen is welkom in De Gouden Leeuw, zowel jong als oud en zowel dorpsbewoners als mensen uit de omgeving. Wij staan klaar om een ieder gastvrij te ontvangen en te voorzien van een drankje en een lekkere maaltijd voor een goede prijs.

Forellen Visvijvers “Zederik”

Hier zijn twee prachtige vijvers waarin u in alle rust individueel of in groepsverband kunt komen vissen.Daarnaast organiseren we ook regelmatig vis evenementen  en andere leuke activiteiten. Na het vissen kunt u bijkomen met een hapje of een drankje op ons terras. Onze gezellige kantine is gedurende de gehele dag geopend.