Eigen Monopoly voor gemeente Zederik

ZEDERIK • Op initiatief van Frans Versteeg van supermarkt Plus Versteeg in Meerkerk krijgt de gemeente Zederik binnenkort een eigen Monopoly spel.

Inwoners van de gemeente worden betrokken bij de samenstelling van het spel vertelde Versteeg donderdagmiddag tijdens de presentatie van het plan. Dit gebeurde in het gemeentehuis van Zederik, in het bijzijn van burgemeester André Bonthuis en Jelle Marcus van Identity Games.

Bij de start van de actie kreeg burgemeester Bonthuis het eerste exemplaar van het spel in ontvangst, het gaat om een dummy, want het spel moet de komende maanden een volledig Zederikse invulling krijgen. “De regels van Monopoly blijven gelden”, legt Marcus uit. “Maar het wordt een Zederikse versie. Wat moet er bijvoorbeeld gebeuren met de vier stations? En wat wordt de duurste straat van Monopoly Zederik?”

Meer informatie kunt u vinden op https://www.hetkontakt.nl/regio/alblasserwaard/algemeen/145474/eigen-monopoly-voor-gemeente-zederik?redir